Menu

Werken bij StarApple

Wij zoeken 3 nieuwe consultants

Kom werken bij het snelst groeiende IT-recruitment bedrijf van Nederland

Dit is StarApple StarApple is hét bemiddelingsbureau voor IT specialisten. Deze ambitieuze en jonge organisatie is opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en succesvolste IT bemiddelaars van Nederland. Vanuit ons ruime en open kantoor in Den Haag helpen wij IT professionals door heel Nederland aan een nieuwe uitdaging. Dit doen wij met een hecht team van gedreven recruitment consultants.

Bekijk vacatures

Groei met ons mee StarApple maakt sinds haar oprichting een sterke groei door en dit betekent dat er veel carrièrekansen liggen voor de echte sales toppers! Iedere consultant krijgt een specifiek en professioneel trainingsprogramma. Dit begint bij jouw startdag maar gedurende jouw loopbaan wordt er blijvend in je geïnvesteerd zodat je de kneepjes van het vak leert.

Bekijk vacatures
2
2008
5
2010
14
2012
32
2014
48collega's
2016

+jij?

Work hard play hard Naast een goed basissalaris word je beloond aan de hand van persoonlijk behaalde omzet. Mocht je dus extra goed presteren zal je dit ook terugzien op je loonstrook! Onder het motto ‘Work hard, play hard’ zijn er bovendien ook leuke team incentives bij het behalen van de targets. Zo zijn wij inmiddels naar Istanbul, Miami, Marbella, Barcelona en  Las Vegas geweest en volgende bestemming lonkt.