Menu

Tobias Schaafstra

Manager Consultant Interim

Tobias Schaafstra – Binnen StarApple Interim eindverantwoordelijk voor alle PHP, Front-end en UX/UI freelanceposities.

Waar ik trots op ben zijn de groeiende successen die wij als bedrijf hebben doorgemaakt. StarApple (Werving & Selectie) is 9 jaar geleden gestart door de 4 huidige eigenaren. Uit dat netwerk ontstond een sterke behoefte naar interim IT-professionals en momenteel werken wij met ruim 60 collega’s voor nationale en internationale opdrachtgevers.

Wij hebben een unieke formule gecreëerd voor het ontwikkelen en onderhouden van duurzame relaties. Deze formule bestaat uit de volgende kernwaarden:

Snelheid- Authenticiteit – Dignity – Kwaliteit – Betrouwbaar

Naast dat wij de klant voorzien van IT-professionals, voorzien wij freelancers in passende opdrachten. De freelancer belandt bij ons niet op een stapel CV’s maar is onderdeel van een hecht netwerk die wij, ook na de bemiddeling, goed onderhouden. Wij voelen ons verantwoordelijk voor een prettige samenwerking van A tot Z. Daarbij hanteren wij een duidelijke en transparante manier van communiceren en schakelen we snel! Zowel opdrachtgevers als freelancers kunnen van mij verwachten dat ik ze meeneem in elke stap van het proces.

In het leven naast mijn baan als Recruitment Consultant begeef ik mij graag op het voetbalveld waar ik graag nog 2 á 3 keer in de week train en op zaterdag competitief  wedstrijden speel. Om nog fitter op het veld te staan ga ik ook nog minimaal drie keer per week naar de sportschool met mijn collega’s.

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!