Menu

Ceyhan Unal

Partner

“In the middle of difficulty, lies opportunity”

Kansen liggen voor het oprapen, mits je er voor open staat. Er zijn overal obstakels te vinden, echter biedt ieder obstakel een nieuwe kans tot verbetering zodat het overwonnen kan worden. Dit past perfect bij wie ik als persoon ben; om StarApple succesvol te maken, houd ik mij dus vast aan deze gedachte.

Mijn taak binnen StarApple is het motiveren van de medewerkers om het maximale uit henzelf te halen. Dit bereik je alleen door de juiste mensen aan te nemen: mensen die de werkwijze van StarApple vanuit hun hart ondersteunen.
Een van de belangrijkste basisbeginselen van StarApple is “ethisch verantwoord zijn” in iedere stap binnen het proces. Er zijn genoeg bedrijven op de wereld die iedere kans pakken die ze kunnen vinden, echter kan iemand anders – in ons geval de kandidaat – er in dit proces onder lijden. Wij, van StarApple, zijn trots op het feit dat we de kandidaat voorop stellen en zijn keuzes ongeacht de situatie accepteren. Ik ben er dan ook zeer trots op dat we met ons team inmiddels 1500 succesvolle bemiddelingen hebben gerealiseerd.

Om deze redenen stap ik iedere dag vol zin mijn bed uit, om elke week meer dan zeventig uur in StarApple te steken. Want je doet het niet voor jezelf; iedere werknemer gemotiveerd, is een extra werknemer die met meer blijdschap te werk gaat; iedere kandidaat die aan een nieuwe baan geholpen wordt, is een kandidaat die een goede start maakt.
“Pleasure in the job, puts perfection in the work”

Mijn collega's

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!