Menu
logo

StarApple RaaS

Recruitment as a Service

Kwaliteit van een werving en selectiebureau voor de prijs van een jobboard

consultant

De nieuwe service van StarApple

De nieuwe service van StarApple

Recruitment As A Service
Het Recruitment Abonnement

De beste kandidaten voor al jouw IT vacatures, voor een vast bedrag per maand.

Wij maken jouw IT vacatures online zichtbaar en benaderen de juiste professionals. We begeleiden en evalueren het hele sollicitatieproces. Zo boeken we samen nóg betere resultaten.

Waarom kiezen voor RaaS?

Met Raas heb je alle voordelen in 1 pakket. Voor een vast bedrag per maand kun je per discipline zoveel kandidaten aannemen als gewenst is.
Wij hebben de voordelen van RaaS hieronder in de tabel voor je op een rijtje gezet.

 RegulierStarApple RaaS
Intakegesprek op locatiecheckcheck
Persoonlijke Business Consultantcheckcheck
Persoonlijke Candidate Consultantcheckcheck
Proactieve wervingcheckcheck
Searches CV Databasecheckcheck
LinkedIn RPScheckcheck
Job board postscheckcheck
Evaluatiecheckcheck
SEA Google en Indeedcheckcheck
Onbeperkt aannemencrosscheck
Geen aanname feecrosscheck
Vacaturepagina met logo in beeldcrosscheck
Bedrijvenpagina met logo in beeldcrosscheck
Codereviewcrosscheck
Social media postscrosscheck
Directe link Instagram accountcrosscheck

In 5 stappen naar de beste kandidaten voor jouw IT vacatures

We zijn open en eerlijk. We maken jouw bedrijf zichtbaar, zodat de kandidaat weet bij wie hij solliciteert. We zijn transparant over wat we voor jou gaan doen, wie er voor jou aan de slag gaan en waarvoor je betaalt. Hieronder lichten we in 5 stappen toe hoe wij dat gaan realiseren.

1
asset-22x

Specialisme

De juiste niche

Samen met jou gaan we écht de diepte in. Wie zoek je? Welke persoonlijkheid en vaardigheden passen in jouw team? En welke technieken moet iemand beheersen? Jouw persoonlijke consultant gaat hiermee voor jou aan de slag en is een sterspeler in de markt en het specialisme waar jij naar zoekt.

2
asset-32x

Zichtbaarheid

Opvallend goed.

Jij krijgt je eigen pagina die de cultuur van jouw bedrijf ademt. Met foto’s, video’s en een uitgebreide omschrijving van de werkomgeving. Samen zetten we jouw organisatie en vacatures op de kaart.

3
asset-42x

Benaderen

Wij zitten erop.

Parels zoeken en vinden is ons vak. Onze Candidate Consultants gaan graag voor jou aan de slag om die ene perfecte kandidaat te vinden en te enthousiasmeren. Zij benaderen de juiste kandidaten op de juiste manier. Alleen de beste kandidaten voor jouw bedrijf en vacatures stellen ze aan je voor.

4
asset-52x

Proces begeleiden

Stap voor stap naar de juiste match.

Een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek is pas het begin. Wij gaan verder dan dat. We denken met je mee en begeleiden het hele proces, stap voor stap. Totdat jullie allebei tevreden zijn en de kandidaat door zijn proeftijd heen is.

5
asset-62x

Evalueren

Samen sterk.

Samen met jou nemen we het sollicitatieproces door. We geven je persoonlijk advies, zodat we samen nóg betere resultaten kunnen boeken. Want in een snel veranderende markt zijn het de details die het verschil maken. Wij weten wat er speelt in de markt en praten hier graag met jou over.

Transparant

Open deur.
Transparantie en weten waarvoor je betaalt. Dat vinden wij heel normaal.

We zijn open en eerlijk. We maken jouw bedrijf zichtbaar, zodat de kandidaat weet bij wie hij solliciteert. En we zijn transparant over wat we voor jou gaan doen. Wie er voor jou aan de slag gaan en waarvoor je betaalt. Elke consultant heeft in zijn regio zijn eigen vakgebied waarin hij uitblinkt. Jij betaalt een vast bedrag per maand, op basis van het aantal gespecialiseerde consultants dat voor jou aan de slag gaat. Dat zijn er altijd minimaal 2: een Business Consultant en een Candidate Consultant. Zij hebben de volledige focus op jouw organisatie. Je eigen team dus!

Deze klanten gingen je voor

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van klanten die zijn aangesloten bij onze RaaS service. Bekijk de bedrijfspagina’s om een beeld te krijgen van wat dit precies inhoud.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast geworden over onze nieuwe service? Wil je meer informatie of heb je vragen? Laat hieronder je gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen via telefoon en/of mail.