Menu

"Talent laten groeien"

Onze visie

Join the next world of work
HeadFirst Group is de holding achter StarApple: marktleidende, internationale full-service HR-dienstverlener én platform voor professionals. Dagelijks werken er meer dan 20.000 professionals bij ruim 500 opdrachtgevers in Europa, waarmee het een jaaromzet realiseert van meer dan 1,6 miljard euro.

In een constant veranderende wereld werkt HeadFirst Group actief aan the next world of work. Belangrijk daarbij zijn diversiteit, inclusie en duurzaamheid. Wij streven naar een eerlijke, open arbeidsmarkt waar talenten en bedrijven samenkomen.

Customer first
Ja, we zijn omvangrijk in onze markt, maar we blijven een platte organisatie. We behandelen een klant – laat staan een collega – niet als een nummertje, maar als een relatie waar je met persoonlijke aandacht mee omgaat.

Learn every day
We streven ernaar elke dag ietsje beter te worden. Door initiatief te nemen, tonen we ons ondernemerschap. We gaan actief op zoek naar verbeterpotentieel, waarbij data een belangrijke bron is.

Connecting people
Verbinding is de kern van ons bestaan. Persoonlijk contact is daarbij essentieel. Vragen stellen mag, sterker nog: dat moet. We zijn nieuwsgierig en tonen interesse. Dat maakt samenwerken leuk.

HeadFirst Group is een Great Place To Work
HeadFirst Group – en daarmee ook StarApple – draagt met trots de titel ‘Great Place to Work-Certified’. Een erkenning van onze toewijding aan diversiteit, openheid en betrokkenheid van onze geweldige collega’s. Zij vormen de basis van ons succes. We koesteren dan ook werkgeluk, groei en vitaliteit om collega’s energiek te houden en relaties optimaal te bedienen.