• Persoonlijke begeleiding
  • Elke week nieuwe vacatures
  • Sollicitatie tips & tricks

Vind je persoonlijke jobcoach

Je wordt gematched met een jobcoach...

Vind je persoonlijke jobcoach

Menu
Events & Blog

Meet StarApple Interim

29 Jun 2017 Blog

StarApple Interim en haar unieke Core Value’s
Een bedrijf kan vallen of staan met haar kernwaarden en in welke mate die zover bij iedereen eigen zijn geworden. We hanteren er 3: Speed, Dignity, Authenticity. Een weloverwogen set aan waarden. Want ze zijn meetbaar hier intern alsook extern hoe we aanschouwd worden.
Speed: Vanwege een ijzersterke balans tussen snelheid en kwaliteit. Snelheid is te meten in onze handel en wandel. Hierdoor kunnen we zeer snel schakelen.
Dignity: Waar er kansen zich voordoen, blijven we altijd dicht bij onszelf. We zien graag onze organisatie groeien in waardigheid door ook niet te smeken of bedelen om te mogen helpen.
Authenticity: Zoals we thuis zijn, zo zijn we op het werk. Puurheid is in deze tijd cruciaal en elimineert daarom alle overtrokken zakelijke stijlen. Hier staan we voor en zijn we trots op.

StarApple Interim in de Kamer

Nog vóór de verkiezingen van maart 2017, werd StarApple Interim uitgenodigd om deelgenoot te zijn van een debat in de fractiekamer van de VVD. Samen met VVD-Kamerlid Erik Ziengs en ZZP’ers uit verschillende sectoren is er flink gedebatteerd over de Wet DBA.  Net als de diversiteit in de ZZP-sector, waren er veel verschillende opvattingen over wat nu precies het ondernemerschap inhoudt en hoe de overheid dit moet invullen. Vanwege de passie voor het ondernemerschap konden de discussies nog wel eens oplopen. Onze conclusie was uiteindelijk dat de wetgeving achterliep met de huidige arbeidsmarkt en er een flexibele definitie van “ondernemer” moest komen. Dit komt ook overeen met onze bedrijfsvisie, want elke ondernemer is uniek.  Onze bedrijfsjurist Sam Wubben en manager Ray Badal hebben tezamen met al deze verschillende partijen een mooie bijdrage kunnen leveren. Het is een eer om vanuit de politieke hoek gezien en gevraagd te worden. Hier zijn wij dan ook echt trots op en kijken ernaar uit om ook in de toekomst advies, kennis en visie te kunnen leveren aan het Nederlandse politieke landschap.

StarApple Interim Wet DBA proof

Door de nieuwe Wet DBA is er veel onzekerheid. Vaak weten organisaties niet hoe zij zorgeloos ZZP’ers kunnen inhuren. De onduidelijkheid zit in aan welke eisen de samenwerking moet voldoen. Sinds de zomer van 2016 is StarApple Interim WET DBA-PROOF. Hierdoor waren er mogelijkheden voor zelfstandigen om alsnog aan de slag te gaan bij een opdrachtgever zonder dat deze opdrachtgever fiscale risico’s zou lopen met deze ZZP’er. Een intermediair DBA overeenkomst heeft er toe geleid dat we met een goedkeuringsnummer van de Belastingdienst duidelijke en transparante contracten aan konden gaan met de opdrachtgever en de zelfstandige. Daarnaast bewaken wij de afspraken zodat alle partijen probleemloos kunnen samenwerken.

Op dit moment geeft de overheid geen duidelijkheid over de toekomst van deze wetgeving, zeker nu de Wet DBA tot juli 2018 is uitgesteld. Maar de wet is nog niet compleet van tafel geveegd en wij blijven daarom alle ontwikkelingen op de voet volgen. Door de flexibiliteit en snelheid binnen de organisatie kunnen wij met elke ontwikkeling onze dienstverlening voor zowel de klant als de ZZP’er aanpassen.

StarApple Interim is een sport

Om geest en lichaam gezond te houden, sporten we dagelijks met het hele team in de sportschool om weer fris en fruitig onze productiviteit te hervatten. Dit creëert uiteindelijk een mooi saamhorigheidsgevoel binnen het team. Dit merkt ons netwerk weer vanuit ons enthousiasme waarmee wij hen benaderen. Sport zie je ook weer terug in onze dagelijkse werkzaamheden. Sporters gaan voor goud, werken met targets en breken dit af in kleine overwinningen in de vorm van succesvolle bemiddelingen. Daarnaast zie je in teamsporten veel samenwerking en juist daarom kunnen wij dit allen binnen en buiten kantoor toepassen. Mede hierdoor wordt het bereik van ons succes keer op keer verlengd.

Een club die sprankelt en bubbelt

Bij StarApple Interim hebben wij het motto “work hard, play hard”.  Een 9 tot 5 mentaliteit zal je bij ons absoluut niet vinden. Tegelijkertijd belonen we onszelf elke vrijdag altijd op een gezellige borrel hebben om de week af te sluiten. En als klap op de vuurpijl doen we dat elk einde van de maand gewoon nog eens driedubbel dik over en wordt er ergens een club afgehuurd en hebben wij een groot samenkomen om de maand af te sluiten. In onze bedrijfscultuur werk je in een zakelijke omgeving met een industriële look and feel. En om het af te ronden met een final touch hebben we heerlijke muziek tijdens het werken. Met een goede glas champagne weten we dan ook onze werkzaamheden af te sluiten aan het einde van elke maand. Er wordt (te) veel gelachen en weten soms niet eens meer of het wel of niet ten goede is van de productiviteit. Geen dag of maand is hetzelfde hier in Den Haag

Partnerschap kent geen grenzen

Als klant heb je een visie waarop je het bedrijf bouwt, om dit tot uitvoering te brengen moet je op één lijn liggen met je partners. De juiste mensen op de juiste plek krijgen vraagt niet alleen om improvisatietalent, het vraagt vooral vooruitzien. Wij werken daarom graag samen met opdrachtgevers, die denken als ondernemers en handelen vanuit partnerschap. Wij gaan daarbij verantwoordelijkheden en risico’s niet uit de weg. Vanuit onze brede expertise en uitgebreide ervaring durven wij een standpunt in te nemen om u te begeleiden naar een nieuwe vorm van in- en outputgericht recruitment.

Een partner worden is ruimte geven in elkaars keuken en ambities. Waar anderen stoppen, gaan wij verder en zullen daarom ook altijd graag betrokken willen worden in de voortgang van beslissingen over het uitbreiden of vervangen van ICT-personeel. Veelal worden we gezien als een verlengde organisatie van de opdrachtgever en betekent dit dus een grote groep enthousiaste collega’s erbij. We willen graag met iedere organisatie verbonden blijven als wij meer kunnen bedenken op het gebied van toekomstige bedrijfsplannen.

StarApple Interim breekt door
Vanwege jarenlange ervaring op het gebied van vast dienstverband bemiddelingen weten we nu ook de MKB+ bedrijven te beroeren. Er ontstond hierdoor ook een doorbraak waarbij we met een gezamenlijk visie van werknemers en management een aantal enorme grote stappen konden maken in een hele korte tijd. Zowel via horizontale alsook een verticale beweging binnen de ICT markt hebben we verschillende organisaties bewogen om deelgenoot te worden van hun ambities. Zo hebben we ook kennis in huis, wat maakt dat we verder gaan dan recruitment alleen. Middels Europese Aanbesteding hebben we onze propositie weten te versterken. We weten niet meer van ophouden. Wat we wel weten is dat er geen einde is. Volg ons en zie en ervaar onze visie.

Een genot voor het oog

We mogen het best zelf zeggen; wij zijn eigenlijk best trots op elkaar en waar we werken. Een organisatie die opgezet is door én voor mensen met de juiste instelling. Iedere dag weer met plezier naar een omgeving waarin het bruist van de positieve energie en creativiteit. Mensen die iedere dag weer het beste uit zichzelf willen halen en niet in hokjes willen denken. Met nadruk op dat: hokjes doen we zeker niet aan! We werken in een met licht overgoten, open en ruim kantoor waarin iedereen snel elkaar kan benaderen en met elkaar kan sparren.Iedere dag staat er vers en gezond eten klaar in onze “marktkraam” en kunnen we tussen de bedrijven door genieten op het terras met uitzicht op het groen en het water om ons heen

 

Caner Hamamioglu Partner

>Caner HamamiogluPartner

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!