• Persoonlijke begeleiding
  • Elke week nieuwe vacatures
  • Sollicitatie tips & tricks

Vind je persoonlijke jobcoach

Je wordt gematched met een jobcoach...

Vind je persoonlijke jobcoach

Menu
Events & Blog

Train de trainster

09 Jan 2018 Blog

Sinds vorig jaar hebben wij bij StarApple een interne trainster. Haar naam is Elise, zij werkt al bijna vier jaar bij StarApple en heeft zich in die tijd geweldig ontwikkeld. Ze is begonnen als junior recruiter, daarna werd ze teamleider en vanaf januari 2018 is zij officieel manager en onderdeel van het managementteam. Ook heeft zij vorig jaar een aantal trainingen gevolgd die werden aangeboden door het management van StarApple om Elise als interne trainster op te leiden. Dus momenteel bekleedt Elise de functie van manager en van trainster!

Een gespecialiseerd bedrijf in Breda heeft Elise vorig jaar een aantal keer gesproken en geholpen bij het ontwikkelen van haar coaching skills. Een trainster van Pieterman & Partners is samen met Elise door een aantal onderwerpen gelopen. Zo weet Elise hoe je een training opbouwt, hoe je een training moet geven, waar je tijdens een training op moet letten, hoe je persoonlijke coaching geeft en hoe je het beste leerstijlen kan toepassen. Hierdoor kan zij per individu het beste uit de training halen en onze consultants optimaal trainen.

Want dat is uiteindelijk het doel. Elke junior recruitment consultant die bij StarApple gaat werken krijgt in zijn of haar eerste week allerlei trainingen van Elise zodat de nieuwe collega optimaal voorbereid wordt op de werkzaamheden die gaan volgen in zijn of haar StarApple carrière. Zo behandelt Elise tijdens de eerste sessies onderwerpen als de missie, visie, strategie en doelen van StarApple, het proces, uitleg over het systeem, hoe kan je de USP’s van StarApple verkopen en worden de consultants getraind om hun pitch te schrijven en te verbeteren. Wanneer zij een week lang verschillende trainingen gevolgd hebben, kan Elise de junioren met een gerust hart onze klanten laten bellen.

Is het hierna afgelopen? Nee, zeker niet! De StarApple consultants kunnen zelf trainingen aanvragen bij hun teamleider die hierna weer contact opnemen met Elise om trainingen in te plannen. Zo kan je bijvoorbeeld bij Elise een training volgen waardoor jij betere meetings bij klanten kan voeren of waardoor jij meer weet over het bemiddelen van internationale kandidaten. Hier komen verschillende dingen bij kijken en het is niet vanzelfsprekend dat jij alles weet.

Bij StarApple zien we direct en indirect dat we betere consultants in dienst hebben en dit komt ook zeker door Elise! Door haar inzet en energie tijdens de trainingen die ze geeft worden collega’s beter aan de telefoon en hierdoor worden meer kandidaten bemiddeld bij onze klanten.

Ook een keer een sessie met onze Elise inplannen? Neem eens contact op en wie weet wat er mogelijk is! Of wil jij eens contact opnemen met Pieterman & Partners? Via deze website kan je meer informatie vinden!

Charlie Windhorst Teamlead / Senior consultant .Net

>Charlie WindhorstTeamlead / Senior consultant .Net

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!