• Persoonlijke begeleiding
  • Elke week nieuwe vacatures
  • Sollicitatie tips & tricks

Vind je persoonlijke jobcoach

Je wordt gematched met een jobcoach...

Vind je persoonlijke jobcoach

Menu
Events & Blog

Een gelukkig nieuwjaar en goede voornemens!

02 Jan 2018 Events

Allereerst wil ik iedereen vanachter mijn computer een heel gelukkig, gezond en gezellig nieuwjaar wensen. Dat al jouw dromen maar mogen uitkomen en dat al je doelstellingen die je voor jezelf gesteld hebt behaald worden. Het allerbelangrijkste vind ik persoonlijk gezondheid voor jou en iedereen om je heen.

Ook vanuit StarApple willen wij elke kandidaat en elke business partner een gelukkig en succesvol 2018 toewensen. Dat wij je in 2018 maar mogen helpen aan een nieuwe baan binnen de IT branche of dat wij jou in 2018 mogen helpen in de zoektocht naar een nieuwe collega. Vanaf vandaag zitten onze consultants weer klaar voor jullie en gaan wij er samen voor zorgen dat wij elke doelstelling samen gaan behalen.

Graag wil ik het ook hebben over goede voornemens. Want normaal gesproken doe ik niet echt aan goede voornemens, ik rook namelijk niet, ik drink sporadisch en sport meer dan vier keer in de week dus echt enorme veranderingen gaan ook in 2018 niet plaatsvinden. Toch is het dit jaar anders. Want vanaf vandaag ben ik officieel teamleider binnen StarApple en heb ik de verantwoordelijkheid over een team. En mijn goede voornemens hebben betrekking op het team. Ik wil graag samen met dit team succesvol worden. We hebben uiteraard in december 2017 al gekeken naar persoonlijke en gezamenlijke doelstellingen en we hebben een bepaalde target voor elke maand. Hier zal ik niet te veel over vertellen, maar dat wij samen gaan vlammen is een zekerheid. Alhoewel samen, mijn directe collega Youri de Boer geniet momenteel nog van een welverdiende vakantie in Thailand, maar zodra hij terug komt gaan we het samen doen!

Andere doelstellingen die ik voor dit jaar gesteld heb zijn de volgende:

  • Een workshop ‘succesvol solliciteren’ organiseren en presenteren bij StarApple
  • Kandidaten face to face ontmoeten tijdens een lunch in Amsterdam
  • Vaker business partners of prospects ontmoeten bij hen op kantoor
  • De naam die een recruiter in de markt heeft verbeteren
  • Het team verder uitbouwen om onze business partners beter van dienst te kunnen zijn.
  • Een candidate consultant aannemen

Dit zijn in een vogelvlucht een aantal doelstellingen die ik op zakelijk vlak heb opgesteld. Uiteraard heb ik ook persoonlijke doelstellingen, maar daar wil ik niemand mee belasten.

Wel ben ik heel benieuwd naar jouw goede voornemens of jouw persoonlijke doelstellingen voor het komende jaar. Wat ga jij veranderen dit jaar? Wat wil jij beter doen dan voorgaande jaren en wat wil jij betekenen voor de organisatie waar je werkt. Ook ben ik benieuwd wat je van mijn doelstellingen vindt. Misschien mis jij nog iets en wil je mij hiervan op de hoogte brengen.

Nogmaals een heel gelukkig 2018 en ik kom graag met jou in contact om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen in het nieuwe jaar. En als jij wilt solliciteren als candidate consultant dan heel graag!

Charlie Windhorst Teamlead / Senior consultant .Net

>Charlie WindhorstTeamlead / Senior consultant .Net

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!