• Persoonlijke begeleiding
  • Elke week nieuwe vacatures
  • Sollicitatie tips & tricks

Vind je persoonlijke jobcoach

Je wordt gematched met een jobcoach...

Vind je persoonlijke jobcoach

Menu
Events & Blog

Vrouwen in de sales wereld!

01 Dec 2017 Blog

Je ziet het nog niet altijd voorbij komen, maar wat is hier de reden precies van? Is de sales wereld een te harde wereld waar alleen mannen tegen bestand zijn of is de sales wereld een branche waarin mannen nog te weinig erkenning hebben voor hun vrouwelijke colllega’s?

Ik weet het antwoord zelf niet en in principe wil ik dit antwoord het liefst in het midden laten. Wat ik wel wil aankaarten zijn de dames binnen StarApple! Deze jongedames houden zich staande tussen de harde en soms oneerlijke wereld van recruitment. Met veel concurrentie van andere werving- en selectiebureaus, weinig beschikbare klanten en een groeiende vraag naar goede IT specialisten vanuit verschillende bedrijven is dit een branche waar je zeker tegen een bepaalde druk moet kunnen. En deze dames zijn ieder op zijn eigen wijze heel goed bezig!

Zoals onze nieuwste aanwinst Ashley. Zij is verantwoordelijk voor alle .NET C# functies in regio Zuid-Holland. Zij heeft binnen een korte periode veel nieuwe bedrijven gesproken en weten te binden aan StarApple. Vanaf volgende week gaat zij gesprekken met kandidaten inplannen bij haar klanten en ik weet zeker dat zij deze maand haar eerste kandidaat gaat plaatsen!

Daarnaast hebben we onze dames van het Testing team. Normaal gesproken werken deze dames met z’n drieën, maar vanwege de reis die teamleider Jacelyn aan het maken is doen zij dit nu met twee personen. Michelle en Jennifer zorgen ervoor dat de klanten die zij bedienen elke maand weer van nieuwe kandidaten voorzien worden. De ene keer worden kandidaten wel aangenomen en de andere keer helaas niet. Maar zij bieden de klanten wel een inzicht in de markt, welke kandidaat is beschikbaar en welke kandidaat is op zoek naar een nieuwe baan. Mocht jij als bedrijf zijnde ook eens met hen in contact willen komen dan kan je ze via de email of via LinkedIn benaderen, ze bijten niet!

Of wat te denken van onze best scorende jongedame Charlotte! Charlotte is een belangrijk onderdeel binnen het team van Yusuf. Zij richt zich op het plaatsen van systeembeheerders in de regio van Noord-Holland. Dit is haar eerste volledige jaar bij StarApple en ze staat momenteel in de top 3 van best presterende consultants. Chapau, chapau!

Ook hebben bij de afdeling administratie een aantal dames zitten die elke week weer keihard voor ons werken om alle administratie op orde te hebben. Zij zorgen er onder andere voor dat alle rekeningen betaald worden, de facturen op de juiste datum bij de juiste klanten terecht komen en al meer van dit soort handelingen. Het zijn fantastische dames waarbij Claudia Fokkes ook wel de moeder van StarApple genoemd wordt.

Er werken nog meer dames bij ons. Die kan ik alleen helaas niet allemaal benoemen dus bij deze dames. Sorry! Blijf doorgaan zoals jullie het doen en zorg ervoor dat in 2018 jullie wederom gaan knallen!

Uiteraard hebben wij als StarApple zijnde enorm veel respect voor hen. Want wij erkennen dat we soms een harde organisatie zijn waarin we letten op targets die wel of niet behaald worden, waarbij je elke dag van 08:00 uur tot 17:00 uur op kantoor hard aan het werk bent en waarbij je soms met enorme tegenslagen om moet gaan. Wil jij met hen in contact komen? Dat kan direct of je kan mij een berichtje sturen.

Ik wens iedereen alvast een fijn weekend en een volgende blog wordt geschreven in Sinterklaas stijl!

Charlie Windhorst Senior consultant .Net

>Charlie WindhorstSenior consultant .Net

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!