• Persoonlijke begeleiding
  • Elke week nieuwe vacatures
  • Sollicitatie tips & tricks

Vind je persoonlijke jobcoach

Je wordt gematched met een jobcoach...

Vind je persoonlijke jobcoach

Menu
Events & Blog

StarApple steunt het goede doel!

23 Nov 2017 Blog

StarApple staat bekend als werving- en selectiebureau in de IT branche. We zijn gevestigd in Den Haag, we bestaan inmiddels bijna tien jaar, we hebben bijna zestig mensen in dienst en we zijn natuurlijk een commerciële organisatie. Maar elk jaar rond de tijd van kerstmis willen wij laten zien dat we niet alleen maar een commercieel belang hebben. We gaan namelijk veel verder dan dat. Uiteraard willen we kandidaten helpen in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging en helpen we hierdoor onze klanten met de invulling van een gat dat zij hebben, dit is nu eenmaal ons verdienmodel.

We doen dit op een eerlijke manier, alleen wordt de naam van recruiter nog wel eens ten schande gebracht. Zo ben ik tijdens verjaardagen weleens CV schuiver, cowboy en snelle salesjongen genoemd. Terwijl ik denk dat als je mijn kandidaten en klanten spreekt dat zij jou een ander beeld zullen geven van hoe ik mijn werk oppak. Dit geldt uiteraard ook voor mijn collega’s.

Terug naar StarApple en de goede doelen. Vorig jaar december heeft onze directie besloten om onze kerstpakketten af te staan aan alleenstaande tienermoeders. In Den Haag heb ik toen onze kerstpakketten afgeleverd en we kregen hier later een enorm lieve bedankbrief toegestuurd van één van de moeders. Het deed ons ontzettend goed om iets terug te doen voor de maatschappij en ons van onze goede kant te laten zien. Dit jaar komen we weer met iets heel tofs, al zeg ik het zelf!

Eén van onze klanten gaat dit jaar een reis maken naar de Noordkaap, de Noordkaap Challenge! Dit is een reis van 7.000 kilometer en ze beginnen in Nederland en eindigen in noord Scandinavië. Een trip door mooie landschappen, maar ook een reis waarbij je kilometers lang niks of niemand tegenkomt en waar een sneeuwstorm uit het niets op kan duiken. Ze willen geld ophalen voor 3FM Serious Request en wij sponsoren ze!

Volgende week komen ze bij ons langs om een middag met ons mee te lopen, een aantal zaken te bespreken en een aantal filmpjes te schieten. Ik ga StarApple presenteren aan het ‘grote’ publiek en zal ook met een challenge komen die zij gaan uitvoeren wanneer ze de Noordkaap bereiken. We hebben zelf een aantal ideeën, maar mocht jij nog suggesties hebben dan verneem ik die graag! Doe het wel voor maandag 27 november 12:00 uur want maandagmiddag staat onze klant op de stoep.

Vergeet niet te kijken naar het Glazen Huis waar de 3FM dj’s dit jaar weer een week lang geld gaan inzamelen voor Serious Request en mocht je iets kunnen missen, doneer dan aan het Rode Kruis.

Charlie Windhorst Senior consultant .Net

>Charlie WindhorstSenior consultant .Net

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!