• Persoonlijke begeleiding
  • Elke week nieuwe vacatures
  • Sollicitatie tips & tricks

Vind je persoonlijke jobcoach

Je wordt gematched met een jobcoach...

Vind je persoonlijke jobcoach

Menu
Events & Blog

Een nieuwe stap!

08 Nov 2017 Blog

Een nieuwe stap. Ja, je leest het goed: ik ga een nieuwe stap maken. En nee, ik ga geen afscheid nemen van mijn collega’s bij StarApple. Wel ga ik helaas afscheid nemen van de markt die ik samen met mijn collega Justin van Holy heb opgezet. Ik neem met pijn in mijn hart afscheid van de Online Marketing markt. Vanaf vandaag ben ik namelijk de eindverantwoordelijke voor alle .Net / C# functies in regio Noord-Holland.

Binnen StarApple is de .Net / C# markt de markt die wij al het langst bedienen. Negen jaar geleden zijn onze directeuren begonnen met het bemiddelen van dergelijke IT Professionals en vandaag de dag is dit nog steeds de grootste markt. Door verschillende omstandigheden zijn er twee plekken vrij gekomen op deze branche. Aangezien Youri de Boer mijn directe collega is en ik hem heb aangenomen als recruiter voor de Online Marketing discipline, gaat ook hij met mij mee naar de .Net / C# markt. Hierdoor zijn de vrijgekomen plekken in het .Net team weer opgevuld, maar hebben we helaas ook moeten besluiten om voorlopig te stoppen met het bemiddelen van Online Marketing Specialisten. We gaan ons dus specifiek richten op alle .Net / C# developers. Youri gaat dit doen in de regio Gelderland en ik dus in de regio waar ik al drie jaar werk verricht binnen de Online Marketing branche: Noord-Holland.

We kijken allebei heel erg uit naar de nieuwe uitdagingen die voor ons liggen. We gaan er alles aan doen om succesvol te worden op deze nieuwe markt. Deze week gaan wij ons inlezen, we gaan veel informatie tot ons nemen om meer te weten te komen over het applicatieframework .Net. Vanaf volgende week gaan we verschillende organisaties en klanten bellen om te zien welke partijen op zoek zijn naar een nieuwe collega in de vorm van een .Net Developer. Mocht jij dit lezen en zeggen: we zijn op zoek naar een .Net / C# developer dan komen we graag met jou in contact! Mocht je dit lezen en op zoek zijn naar een nieuwe baan als .Net / C# programmeur dan horen we dat natuurlijk net zo graag. In de negen jaar dat wij ons bezig houden met het bemiddelen van IT Professionals hebben we een enorm netwerk opgebouwd zodat we direct meerdere opties kunnen bespreken met jou.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, wil je meer weten over Youri of mij, ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen in de zoektocht naar een nieuwe baan of een nieuwe collega? Neem gerust contact met ons op! We staan je graag te woord.

Je kan ons bereiken op 088 – 321 8 123. Je kan ook mailen naar [email protected] of naar [email protected]

Charlie Windhorst Senior consultant .Net

>Charlie WindhorstSenior consultant .Net

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!