• Persoonlijke begeleiding
 • Elke week nieuwe vacatures
 • Sollicitatie tips & tricks

Vind je persoonlijke jobcoach

Je wordt gematched met een jobcoach...

Vind je persoonlijke jobcoach

Menu
Events & Blog

De lesmaterialen van duizenden leerlingen optimaliseren? Ervaren .NET Developer gezocht! (C#, SQL, CI/CD)

08 Nov 2017 Events & blog

Organisatie & Afdeling

Voor ons IT-team bestaande uit front- en back-end developers, testers en een scrum master zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste .NET webontwikkelaar. We zijn als organisatie actief in het ontwikkelen en uitrollen van doorlopende leerlijnen voor de vakken Nederlands, Engels, rekenen en diverse andere. Hierbij bieden we toegankelijke en afwisselende lesmethodes waarmee wij de kans van jongeren op de arbeidsmarkt willen vergroten. Met hart voor en kennis van het onderwijs werken wij dagelijks met veel plezier aan een passender onderwijs.

Momenteel dragen ruim 90 vaste werknemers een steentje bij aan onze ambities, om al onze plannen werkelijkheid te laten worden zetten wij onze groeiende lijn graag voort. Binnen onze organisatie hangt een open-minded sfeer, vanuit ruime en goed verzorgde werkplekken kun je een prettige afwisseling zien tussen zelfstandig en in teamverband werken.

De functie

Als senior .NET backend-webontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het analyseren, ontwerpen, testen en implementeren van nieuwe en/of gewijzigde applicaties, interfaces en databases. Je bent onderdeel van een multidisciplinair scrum-team. Gezamenlijk streven jullie ernaar om gebruiksvriendelijke onderwijsapplicaties te creƫren waarbij een optimaal leerrendement het voornaamste doel is. De product owner van jouw team bepaalt de prioriteiten en inventariseert de functionele wensen. Uiteraard in nauw overleg met onze uitgevers, redactieleden en nog belangrijker, de gebruikers: docenten en leerlingen. In deze educatieve applicaties bevinden zich oefeningen, toetsen, examentrainers en educatieve games. Hierbij maken we gebruik van nieuwe technologieƫn zoals spraakherkenning en VR.

Je start de dag samen met je teamgenoten met een stand-up waarbij jullie elkaar op de hoogte houden van de voortgang en eventuele knelpunten binnen de huidige sprint. Na de stand-up ga je aan de slag met tickets die je gezamenlijk met jouw scrum-team hebt bepaald en vastgelegd in JIRA tijdens de tweewekelijkse sprintplanning.

Ons deployment-proces hebben we gestructureerd en volledig geautomatiseerd. We maken gebruik van de GitFlow: je werk wordt door een collega-programmeur bekeken en goedgekeurd voordat het gemerged kan worden. Hierna worden automatisch de unit- en end-to-end tests gedraaid en indien die goed zijn, wordt de nieuwe versie naar de ontwikkel- en vervolgens naar de staging-server gepusht.

We hebben ook nog een apart testteam dat de applicatie volledig doortest, voordat jouw werk wordt meegenomen wordt in de tweewekelijkse release naar de live-omgeving.

Eisen

 • Je hebt aantoonbare ervaring met C# en OOP
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van (web)applicaties met complexe business logic
 • Kennis van Unit Testing, CI/CD, MS SQL
 • Kennis van Front-end technieken is een pre
 • Je bent communicatief vaardig en bereid bepaalde keuzes toe te lichten waar nodig


Aanbod

Wij bieden een uitdagende baan in een dynamische IT organisatie met passie voor het onderwijs, je krijgt in eerste instantie een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract. Naast een marktconform salaris bieden wij de volgende secundaire voorwaarden:

 • Flexibele werktijden
 • Ruim opleidingsbudget en diverse mogelijkheden om hierbuiten te gaan
 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
  Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande omschrijving? solliciteren kan door je CV (en motivatie) te sturen naar [email protected] of bel mij direct via 06-28933643.Is dit niet direct jouw nieuwe baan maar ben je wel benieuwd wat we verder voor je kunnen betekenen, neem vrijblijvend contact op en wij gaan graag het gesprek met je aan. Verder kun je via www.starapple.nl gemakkelijk een geheel eigen zoektocht opzetten om nieuwe kansen in het zicht te houden.

Justin van Holy Senior consultant .NET

>Justin van HolySenior consultant .NET

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!