• Persoonlijke begeleiding
  • Elke week nieuwe vacatures
  • Sollicitatie tips & tricks

Vind je persoonlijke jobcoach

Je wordt gematched met een jobcoach...

Vind je persoonlijke jobcoach

Menu
Events & Blog

Wij zoeken nieuwe collega’s!

07 Nov 2017 Blog

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Zoek jij een uitdaging in de sales? Wil jij je ontwikkelen als Recruiter? Zo ja, lees dan verder! Wij zijn wéér aan het uitbreiden, we zoeken nieuwe collega’s die samen met ons IT Professionals aan een nieuwe baan willen helpen en we zoeken op korte termijn.

StarApple, wij zijn een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in de werving en selectie van IT Professionals en Online Marketeers. Wij zijn gevestigd in Den Haag, we bestaan nu negen jaar, we hebben momenteel meer dan vijftig enthousiaste en gedreven collega’s en proberen onze klanten te helpen in de zoektocht naar geschikte IT Specialisten. Sinds anderhalf jaar werken wij vanuit een nieuw kantoor in Ypenburg, Den Haag. In eerste instantie zoeken wij een Recruitment Consultant en een Resource Specialist. Hierover later meer, graag wil ik je eerst meenemen in wie wij zijn, wat we doen en waarom jij bij StarApple wilt werken.

We maken sinds de oprichting in 2008 een sterke groei door en dat betekent dat dit ook voor jou is weggelegd. Iedere nieuwe collega krijgt namelijk een uitgebreid en professioneel trainingsprogramma opgesteld door onze eigen trainster. Vanaf de eerste dag krijg jij begeleiding vanuit haar, maar ook vanuit jouw teamleider en natuurlijk de collega’s die meer ervaring hebben dan jij. We zijn allemaal gebaat bij jouw succes dus zullen wij je helpen waar nodig. Natuurlijk ga je veel zelf doen en ga je fouten maken, maar fouten maken mag als jij er iets van leert! Naast deze intensieve begeleiding krijg je ook te maken met een extern trainingsbureau dat jou de fijne kneepjes van het vak gaat leren. Hier kom je na zes maanden mee in aanraking.

Naast dat we het belangrijk vinden dat jij een goede begeleiding krijgt vanuit ons, vinden we het ook heel belangrijk dat jij het naar je zin hebt op kantoor. Tussen 08:00 uur en 17:00 uur ben jij logischerwijs keihard aan het knallen om je targets te halen, maar in de pauze of na werk kan jij je je werk even loslaten door bijvoorbeeld de directeur uit te dagen voor een potje FIFA 18 (pas op, hij is goed!), een potje darten met je buurman, een nieuwe high score op de flipperkast halen of één van onze topteams uitdagen voor een potje tafelvoetbal op de enige echte Deutsche Meister tafel.

Ben jij benieuwd naar de functie omschrijvingen van de openstaande rollen bij ons of wil je gewoon eens een kijkje nemen in ons kleurrijke kantoor? Neem dan zeker eens contact op, want een kop koffie drink ik graag met je!

Je kan ons het beste bereiken op 088 – 321 8 123 of je kan een mailtje sturen naar [email protected].

Charlie Windhorst Senior consultant .Net

>Charlie WindhorstSenior consultant .Net

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!